З початком повномасштабного вторгнення росії в Україну весь світ об’єднався, аби прискорити перемогу нашої країни. Винятком не стали відомі особистості, слово яких – розрада і підтримка для українців.

Як селебрітіс збирають гроші на допомогу нашій країні та розраджують людей у складний час, розповіли ведучі Надія Матвєєва і Григорій Решетник у 1 випуску рубрики "Все буде добре" - "Неймовірна правда про українців" - на СТБ.

Надія Матвєєва і Григорій Решетнік, фото надано пресслужбою СТБ
Надія Матвєєва і Григорій Решетнік, фото надано пресслужбою СТБ

Багато зірок стали справжніми інформаційними воїнами України. Вони співають на площах, у бомбосховищах і підтримують наших за кордоном.

Так, Тіна Кароль збирає багатотисячні мітинги в містах Польщі на підтримку українців. Співачка бере участь у найбільших благодійних концертах, як, наприклад, марафон "Save Ukraine". Тіна заручилася підтримкою маленької Амелії Анісович. У найпекельніші дні війни спів цієї дівчинки у бомбосховищах підкорив серця мільйонів українців, а згодом і світу. Тепер вона співає гімн України перед сотнями тисяч людей. А син Тіни Кароль, 13-річний Веніамін, на центральному вокзалі в Варшаві із солодощами, купленими за власні гроші, зустрічав дітей з України.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Тіна Кароль. Фото: скрін youtube
Тіна Кароль. Фото: скрін youtube

Дмитро Монатік піснями й віршами підбадьорює українців. На весь світ він говорить словами всієї України.

Дмитро Монатик, instagram.com/zirkovyi_shlyah
Дмитро Монатик, instagram.com/zirkovyi_shlyah

Гурт Океан Ельзи підтримує медиків і волонтерів. Святослав Вакарчук їздить по всій Україні та допомагає триматися українцям, які вже тижнями живуть у підвалах, і тих, які евакуюються.

Океан Ельзи
Океан Ельзи

Поруч з народом і гурт Без Обмежень. Хлопці відмовилися від латинської букви "Z" у своїй назві і виступають в метро.

Без обмежень, фото: Instagram
Без обмежень, фото: Instagram

Макс Барських віддав усі гроші за скасовані в рф концерти на допомогу українцям. Невдоволених росіян відправив услід за "русскім воєнним караблем", а потім сам вступив до лав ЗСУ.

Макс Барських. Фото: Instagram
Макс Барських. Фото: Instagram

Переможець проєкту "МастерШеф" - 5 Євген Клопотенко відкрив ресторан у Львові, де годує вимушених переселенців безкоштовно.

Євген Клопотенко. Фото: YouTube
Євген Клопотенко. Фото: YouTube

А ресторани судді шоу "МастерШеф. Битва сезонів" Володимира Ярославського готують для тероборони, лікарень та ЗСУ. Його колега-суддя, а також переможниця 3 сезону проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська з волонтерами збирає кошти для українців на благодійних ярмарках у Празі.

Володимир Ярославський та Ольга Мартиновська. Фото: СТБ
Володимир Ярославський та Ольга Мартиновська. Фото: СТБ
Володимир Ярославський та Ольга Мартиновська. Фото: СТБ

Також хочемо нагадати і про гарячу Дашу Астаф'єву, котра з початку війни пішлаготувати для ЗСУ та ТРО.

Даша Астаф’єва
Даша Астаф’єва

Щотижня в "Неймовірній правді про українців" – історії про співвітчизників, мужністю яких захоплюються далеко за межами нашої країни. Зірки, яких ми звикли бачити в світлі софітів та на телеекранах, ділитимуться одкровеннями про те, як змінилося їхнє життя після 24 лютого і чим вони допомагають на передовій або в тилу.

Нагадаємо, що Маша Єфросиніна, Джамала і Юлія Саніна з The Hardkiss перетворилися на хрещених фей для України.

Раніше ми повідомляли, що Олександра Заріцька з "KAZKA" згадала про пограбований російськими окупантами будинок.

Також стало відомо, що Олена Кравець з "Квартал 95" розповіла, як знайшла відчуття дому далеко від України.