Відома українська акторка і зірка студії "Квартал 95" Олена Кравець, яка також займається озвучуванням мультфільмів і пише вірші, має значну армію шанувальників в соцмережі. На аккаунт артистки в Instagram підписано понад 680 тисяч осіб.

Олена Кравець, як і її колеги зі студії "Кварталу 95", з початку бойових дій намагалася максимально підтримати український народ і країну. Разом з великою командою вона реалізувала ідею проведення благодійних концертів "Доброго вечора, ми з України", в яких бере участь безліч знаменитостей, включаючи Надю Дорофєєву, Вікторію Булітко, Jerry Heil, Монатіка та інших.

Скріншот з Instagram, Олена Кравець
Скріншот з Instagram, Олена Кравець

Артисти виступають по багатьох країнах Європи: в Польщі, Німеччині, Латвії, Литви та Естонії. Всі зібрані з продажу квитків гроші нараховуються до фонду телеведучої Маші Єфросиніної, для допомоги постраждалим українцям.

У своїй публікації Олена Кравець подякувала кожному, хто приходив на концерти і фінансово підтримував Україну, а також за отримані емоції і тепло.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Ми з @Masha.Foundation дякуємо кожному, хто прийшов і хто ще прийде, бо тепла сьогодні багато не буває ♥ ✊" - написала кравець.

Коментарі - instagram.com/lennykravets/
Коментарі - instagram.com/lennykravets/

Коментарі - instagram.com/lennykravets/
Коментарі - instagram.com/lennykravets/

Нагадаємо, зірка "Кварталу 95" Олена Кравець зворушила до сліз просто зі сцени, нагадавши властивість українців: "Той дідусь, що..."

Як повідомляв Знай.uа, "Я знаю його, він такий і є": Олена Кравець розповіла про Володимира Зеленського і про війну в Україні

Також портал Знай.uа писав, що Олена Кравець з "Квартал 95" зізналася, чи спілкується із Зеленським під час війни