В Україні триває війна вже більше 8 років, а повномасштабне вторгнення Росії - з 24 лютого 2022 року, трохи більше двох місяців.

Однак навіть за такий невеликий період часу вдалося розставити всі крапки над "і", щодо зірок шоу-бізнесу. І не тільки російського, де більшість виявилися банальними трусами. Але й українського - багато представників якого не захотіли мовчати. Катерина Осадча - одна з таких.

Фото зі сторінки Каті Осадчьої
Фото зі сторінки Каті Осадчьої

Однак іноді, крім публікації важливих політичних, військових заяв, Катерина повертається до повсякденного життя, де вона ведуча телепередачі "Світське життя".

Дружина Юрія Горбунова і мати кількох дітей вирішила нагадати, як брала інтерв'ю у переможниці "Євробачення" Джамали. Тоді виконавиця знайомила громадськість з сином і чоловіком.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

"Теплі спогади", - йдеться в Stories.

Катерина Осадча, скріншот: Instagram Stories
Катерина Осадча, скріншот: Instagram Stories

"Прекрасні люди! Чудова сім'я! Щастя, любові на довгі роки!", "Величезна подяка за прекрасний. Чиста українська мова. Вітаю і бажаю щастя!", "Той момент, коли я українка, говорю українською погано, а кримські татари - Джамала і її чоловік просто приклад для наслідування!", - пишуть користувачі в коментарях під відео.

Нагадаємо, Катя Осадча показала молоду матусю з Маріуполя, яка ховається під "Азовсталлю": "Заручники в пеклі"

Як повідомляв "Знай.ua", Катя Осадча показала заручників справжнього пекла: "Світ не може мовчки спостерігати"

Знай.ua писав, Катя Осадча закликала позбавити українського паспорта опальних зірок за мовчання: Лорак, Тодоренко, Повалій і MARUV не сподобається