Відома українська актриса, учасниця "Жіночий квартал" і зірка серіалу "Одного разу під Полтавою" Ірина Сопонару часто радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 380 тисяч осіб.

З початку війни дівчина активно допомагає українцям, які були змушені покинути свої будинки через прихід "русского мира". А зараз в Stories вирішила розбавити сірі будні нашої країни гумором.

Скрін, Instagram Сопонару
Скрін, Instagram Сопонару

Зовсім недавно мільярдер Ілон Маск, який володіє такими компаніями, як Tesla, SpaceX, придбав нову - за 44 мільярди доларів - соціальну мережу Twitter. Через це з'явився жарт, що за ці гроші він міг зі спокійною душею знімати квартиру де-небудь у Львові протягом року.

Ірина Сопонару, скріншот: Instagram Stories
Ірина Сопонару, скріншот: Instagram Stories

Цей жарт має міцний фундамент, бо на самому початку війни недобросовісні орендодавці почали завищувати вартість житла в кілька разів тоді, коли тисячі українців потребували будь-якого житла на безпечній території.

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Тепер залишається лише здогадуватися, що буде з Twitter під керівництвом Ілона Маска, але він вже сподівався на те, що його критики залишаться в цій соціальній мережі, бо це і є "свобода слова".

Нагадаємо, зірка "Жіночого Кварталу" Ірина Сопонару пройшлася по Лондону з закривавленими руками: "Наші серця розбиті"

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Жіночого Кварталу" Ірина Сопонару стала волонтером у Польщі: "Вже розмістили 47 сімей"

Знай.ua писав, Ірина Сопонару з "Жіночого Кварталу" показала справжнє обличчя "русского мира" в Україні - "Розривається серце..."