Українські знаменитості у такий важкий час намагаються розрадити українців та підійняти їм бойовий дух. Зараз, як ніколи важливо оберігати свою культуру та цінності. Саме тому телеведуча Маша Єфросиніна та балерина Катерина Кухар на собі продемонстрували всю красу українського національного вбрання.

Світлинами з українськими красунями поділилися на сторінці ЖВЛ в соцмережі Instagram.

Українську культуру важко порівняти з будь-якою іншою через її надзвичайне багатство та різнобарвність. Особливо все багатоманіття нашої культури демонструє українське народне вбрання. Цікаво, що навіть кожен регіон мав свої особливості костюма, які були притаманні тільки тій місцевості.

Скріншот допису ЖВЛ
Скріншот допису ЖВЛ

Телеведуча Маша Єфросініна показала на собі багатоманіття українського вбрання. Вона одягла вишиванку та поверх неї жилетку, доповнивши все це масивним намистом. Родзинкою її образу став головний убір. На голові телеведучої красувався масивний віночок з квітів та стрічок.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Балерина та зірка шоу "Танці з зірками" Катерина Кухар обрала схожий наряд з масивним віночком на голові. Знаменитість приміряла льняну сорочку вишиту червоними нитками та доповнила це масивним намистом у тон.

"Ви чудові наші українські красуні ❤️❤️❤️", "Всі гарні❤️❤️❤️", "Катерина найкраща🔥🔥", "Обидві красуні Українки 😍😍", "Обидва костюми гарні, але мені більш сподобався номер 1.❤️🔥", "Прекрасні обидві 🔥", "Одяг другий, в головний убір перший, але наші бабусі так не ходили", "Маруся🔥", - такі компліменти для знаменитостей залишили українці.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, Тіна Кароль збирає мітинги, Макс Барських віддав гроші, Клопотенко годує у Львові - як зірки допомагають Україні у часи війни

Раніше Знай писав, Маша Єфросиніна, Джамала і Юлія Саніна з The Hardkiss перетворилися на хресних фей для України: "За нашу перемогу"

Також Знай повідомляв, Олена Кравець з "Кварталу 95" розповіла, як знайшла відчуття дому далеко від України: "Нехай навіть на три з половиною години"