Студія "Квартал 95" разом з українськими знаменитостями з початку повномасштабної війни, провела вже кілька десятків концертів для українських захисників та захисниць.

Українські гумористи роблять все, аби підтримати бойовий дух воїнів ЗСУ. Саме тому за понад 60 днів війни вони вже встигли провести для них 30 концертів. Окрім студії "Квартал 95" до ініціативи долучилися Злата Огнєвіч, Олег Скрипка, Дмитро Шуров, гурт "Без обмежень" та багато інших.

Студія "Квартал 95", скрін з instagram
Студія "Квартал 95", скрін з instagram

"30 концертів - 30 теплих неформальних зустрічей з нашими захисниками та захисницями у військових частинах на передовій. Кожен з концертів дає нам ще більшу впевненість в тому, що боронити та підтримувати культурний фронт у цей темний для країни час зараз надважливо! Бо кожна посмішка, кожен щирий погляд, кожні обійми вдячності та кожне заспіване разом із нами слово Гімну це підтверджують", - зазначили у студії "Квартал 95".

Студія "Квартал 95", скрін з instagram
Студія "Квартал 95", скрін з instagram

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

До того ж на сторінці "Кварталу 95" в Instagram гумористи спростували інформацію про те, що нібито деякі актори студії зараз перебувають за кордоном. Додавши, що вони не "вважають доречним викладати ефектні фото біля авто, бронежилетів або коробок з їжею".

Студія "Квартал 95", скрін з instagram
Студія "Квартал 95", скрін з instagram

"Нам головне, щоб нашу підтримку та допомогу відчували ті, хто її потребують, а охочих піаритися на цьому і без нас вистачає… Але ми вважаємо, що наша головна зброя - це гумор, який майже щодня підіймає настрій та бойовий дух нашим справжнім Героям! Ми це робили багато років поспіль, ми це робимо та, будьте впевнені, будемо продовжувати робити!", - підсумували у повідомленні студії "Квартал 95".

Нагадаємо, Валерій Жидков з Квартал 95 розповів, що мародерили у нього вдома: "Видрали все"

Раніше Знай писав, Олена Кравець з "Кварталу 95" розповіла, як знайшла відчуття дому далеко від України: "Нехай навіть на три з половиною години"

Також Знай повідомляв, Міхієнко з "Ліги Сміху" об'єднався з Дантесом та Кошовим заради полку "Азов" у Маріуполі: "Разом переможемо"