Відомий шоумен Діма Коляденко, як і всі українці, дуже болісно сприймає повномасштабну війну, яку розгорнула рф на території суверенної України.

Кожен переживає біль по своєму, а колишній Ірини Білик вирішив виплеснути все, що накипіло в пісні-сповіді під назвою "Жити".

Дуже зворушливий текст написала переможниця 15 сезону шоу "Битва екстрасенсів" Яна Пасинкова.

"Яна! Дякую Тобі за текст і за музику "Жити"!!! І за все, ти знаєш... ти моя бойова подруга!!! І дуже талановита. Радий, що доля мене звела з тобою! З прем'єрою нас усіх! І Слава Україні! Героям Слава!" - прокоментував Коляденко співпрацю з Яною.

Коментар Діми Коляденка
Коментар Діми Коляденка

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Сам же 50-річний Діма Коляденко в кліпі зображений в студії біля мікрофона з засмученим проникливим поглядом, а після виконання пісні виходить з приміщення на вулицю, де чути спів птахів.

"Ми будемо жити задля тих, кому поряд з нами вже не жити. ми маємо, маємо жити", - співається в одному з куплетів.

Українці не стримали сліз, почувши такі чуттєві слова:
"Дякую за чуттєве виконання. Слава Україні. Будемо жити", "Плачу, ви доторкнулися до серця", "І боляче, і прекрасно", "Дякую вам обом і вашій команді за таку прекрасну і душевну пісню!", "До глибини душі, до сліз. Спасибі! Слава Україні", "Навіть глибокий смуток і біль мають своє звучання... Свою мелодію, свою пісню, свій голос"...

Відзначимо, що Діма Коляденко народився в 1971 році в Сєвєроморську, Росія. Але став знаменитим хореографом, танцівником, ведучим і співаком саме в Україні.

Нагадаємо, що Дмитро Коляденко згадав своє розставання з Іриною Білик, і чому почав пити: "Жив під мостом з бомжами".

Раніше ми повідомляли, що Ірина Білик повернулася до Діми Коляденка завдяки Олі Поляковій, воскресив маму.