Відома українська акторка та зірка "Кріпосної" Наталка Денисенко розповіла про добрий знак, який вселив їй віру у скору перемогу України над російськими окупантами.

На своїй сторінці у соціальній мережі Instagram Денисенко розповіла, що прогулювалася разом з сином в одному з парків Хмельницька. Там уже на повню квітнуть дерева, зірка переконана, що це добрий знак, що символізує перемогу України над загарбниками.

Наталка Денисенко, фото з instagram
Наталка Денисенко, фото з instagram

"Природа не знає що таке війна… Як гарно цвітуть дерева зараз в Хмельницькому 🤍 Такий аромат…. Вчора ми з Андрюшкою гуляли , і я подумала що скоро війна закінчиться на наших територіях, перемогою України, перемогою ЗСУ, наша країна процвітатиме як ці дерева весною…", - зазначила Денисенко.

Однак Наталка Дениенко відмітила, що навіть після перемоги України ми не зможемо забути і пробачити того, що зробила росія. Вона переконана, що українці назавжди засвоїли урок та нарешті зрозуміли, хто друг, а хто - ворог.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Наталка Денисенко, фото з instagram
Наталка Денисенко, фото з instagram

"Але ця війна назавжди залишиться у нас всередині, бо ми ніколи не забудемо і ніколи не пробачимо те, що зробили з нашими долями московити!!! Сподіваюся вже цей урок буде засвоєний нами і нашими нащадками назавжди ! Хай квітне наша Україна навіки", - підсумувала вона.

Нагадаємо, колега Ксенії Мішиної з "Кріпосної" Наталія Денисенко запустила безкоштовні уроки української мови

Раніше Знай писав, зірка "Кріпосної" Наталка Денисенко знайшла причини любити Україну сильніше: "Кожен міліметр землі"

Також Знайй повідомляв, зірка "Кріпосної" Наталка Денисенко розповіла про диво спільної молитви під час боїв у Маріуполі: "Азов з'єднався..."