Вже незабаром гурт Kalush Orchestra представить Україну на пісенному конкурсі "Євробачення", що відбудеться в італійському місті Турин.

У четвер, 28 квітня Kalush Orchestra провели пресконференцію перед тим, як відправитися у Турин. Зазначимо, що два півфінали конкурсу відбудуться 10 і 12 травня, і транслюватимуться на каналі UA:Культура. Фінал же відбудеться 14 травня, і ймовірно його покажуть в рамках телемарафону "Єдині новини".

Kalush Orchestra, скріншот
Kalush Orchestra, скріншот

"Велика відповідальність в принципі конкурс "Євробачення", але в тій ситуації, коли у нас війна, я думаю, що в декілька десятків разів відповідальність більша. Ми її відчуваємо, і зробимо все можливе, щоб гідно представити нашу країну", - розповів Олег Псюк з гурту Kalush Orchestra.

Олег Псюк розповів, що режисером-постановником номеру для Kalush Orchestra виступив Олексій Жембровський, який зробив акцент на візуальні ефекти. Номер переробляли декілька разів, щоб уникнути політизації перформенсу.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Костюми теж будуть відрізнятися від тих, що були на Нацвідборі. За словами Псюка, вони будуть змінені десь на 50%. Також будуть присутні синьо-жовті кольори, але стримано. Олег Псюк додав: "Всі карти розкривати не буду, але панама точно залишиться".

Зазначимо, що у суботу, 30 квітня вже відбудеться перша репетиція гурту на сцені Євробачення. А на YouTube-каналі"Суспільного" буде трансляція з коментаторської кабінки Тімура Мірошниченка півфіналів конкурсу та його фіналу.

Нагадаємо, учасник Євробачення-2022 від Ізраїлю підтримав українців, особиста трагедія: "Вся моя сім'я живе в Києві"

Раніше Знай писав, соліст Kalush Orchestra провів Великдень з рідними перед Євробаченням-2022: "Тато, мама і Грам"

Також Знай повідомляв, Kalush Orchestra приїхали у звільнений Ірпінь для підтримки українців: заспівали під гітару перед "Євробачення-2022"