Минуло вже більше місяця з того моменту, як відома українська виконавиця Надя Дорофєєва разом з чоловіком Володимиром Дантесом заявили про те, що вони більше не разом.

Ця новина потрясла їх фанатів, адже в країні триває повномасштабне вторгнення Російської Федерації, в ході якого вони несуть величезні втрати. Однак згодом ми дізналися про ще одне розлучення-два популярних київських ресторатора Даша і Міша Кацуріни теж "порадували" публіку новиною про закінчення їх спільного життя.

Надя Дорофєєва, фото з Instagram
Надя Дорофєєва, фото з Instagram

Цікавий і той факт, що згодом фанати і Дорофєєвої, і Кацуріна почали розробляти версії, що ці дві події взаємопов'язані між собою. Масло у вогонь підлила і спільна фотографія Наді з Мішею, десь під сонечком - хтось пов'язує це з втечею ресторатора в Барселону. Але все ж немає ніяких доказів, що це відбувалося протягом останніх двох місяців.

Міша Кацурін і Надя Дорофєєва, фото: вільне джерело
Міша Кацурін і Надя Дорофєєва, фото: вільне джерело

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Дантес теж вирішив не сидіти на місці. У четвер він опублікував в Stories знімок з Дашею, колишньою дружиною Кацуріна. Вони разом, посміхаються і таким чином співак вирішив привітати молодого модельєра з Днем Народження.

"Впевнений, все буде краще, ніж було!", - заявив Дантес.

Володимир Дантес, скріншот: Instagram Stories
Володимир Дантес, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, "коханець" Наді Дорофєєвої Кацурін показав, як красиво захистити пам'ятники від війни: "Швидко..."

Як повідомляв "Знай.ua", українці згадали останню "спеку" в Одесі з Дорофєєвою і Позитивом: "Время и стекло" вже не повернути

Знай.ua писав, Надя Дорофєєва зізналася, з ким проводить час в Європі після розлучення з Дантесом: "Ми давно не бачилися"