Якщо хтось не знає, Юрій Бардаш - один з найвідоміших українських музичних продюсерів. Свого часу він заснував таку групу, як Quest Pistols, а також продюсував "Нерви", Мішу Крупіна.

Але найбільшим його досягненням, швидше за все, є створення і участь в колективі. Зараз же він займається продюсуванням Wellboy, який намагався пробитися на "Євробачення-2022" від України, але не зумів зачепити телеглядача свої виступом і композицією Nozzy Bossy.

Юрій Бардаш і Wellboy, фото: Instagram
Юрій Бардаш і Wellboy, фото: Instagram

Юрій Бардаш у прямому ефірі розкритикував конкурентів свого підопічного Wellboy.

"Вони називають себе реперами, що я хочу від реперів. Я хочу від реперів правди. Ось вони сидять в машині, їдуть... пісня у них "Додому" називається. Він там співає щось там за душу. А сам в цей момент п'є Sprite", - заявляє Бардаш в прямому ефірі.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

А ось Олексій Дурнєв, який і опублікував огляд на цей прямий ефір, не стримався, пожартувавши з цього приводу.

- Тобто виходить не можна пити, якщо ти говориш щось про душу.

Олексій Дурнєв, скріншот: Youtube
Олексій Дурнєв, скріншот: Youtube

"І коли вони паралельно говорять про душу, душевно в душу. Я чую, як *буть мене в вуха в цей момент. Просто намагається мене ви*бати мене смердючою рекламою", - заявляє Юрій Бардаш.

Нагадаємо, Олексій Дурнєв в черговий раз постебався над росіянами, які страждають через введені санкції: "Бідна русня"

Як повідомляв "Знай.ua", Олексій Дурнєв розсекретив Вікторію Боню з її знищенням на камеру сумки Chanel: "Біла картонка всередині"

Знай.ua писав, Олексій Дурнєв порівняв сухий пайок Росії та України ледве стримуючись з Лерой Мандзюк: "До обіду не доживе"