Бізнес-магнат і зірка реаліті-шоу Кім Кардашьян зайшла в Instagram, щоб показати свої неймовірні форми в облягаючому топі і рваних джинсах, змусивши шанувальників обмахуватися віялом.

Дану новину розмістили на порталі «Daily Star»

Кім Кардашян привела своїх шанувальників в сказ, коли вона позувала в парі ледь помітних джинсів і крихітному топі, що демонструє її засмаглу шкіру і пишні форми.

Кім виклала фотосет в досить відвертих джинсах, які були повністю розірвані від стегна до п'ят.

Перша фотографія в фотосеті показала, що впливова людина в Instagram присіла на підлогу, витягнувши ногу, яка була покрита прорізаною джинсовою тканиною.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Вона трималася за стіну і раковину, намагаючись прийняти складну позу.

На другому знімку Кім сперлася на виступ і надулася в камеру, демонструючи фіолетовий топ-бандо з крокодиловим принтом і джинси з ширінкою на шнурівці і бічними вставками.

Вона носила волосся, зачесане назад, з мінімальним макіяжем і крилом "котяче око", щоб завершити образ.

На третьому знімку вона підняла руки до голови і витягнула стегно, стоячи поруч з мармуровим виступом і рослиною в горщику.

На останньому знімку Кім тримала руку на стіні, повертаючись до своїх фірмових надутих губ, нахиливши голову через плече.

Незвичайний наряд сестри Кардашьян приголомшив шанувальників, які в коментарях вихваляли зірку реаліті-шоу.

Нагадаємо, що Хлої Кардашьян потрапила в скандал в делікатній позі з візажистом.