Відомий український співак та колишній чоловік Наді Дорофєєвої, як і більшість українців після повномасштабного вторгнення росії, вирішив перейти на українську мову. На підтримку тих, хто так само переходить з російської на українську він випустив трек "Обійми".

Новиною про новий трек Володимир Дантес поділився на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram. Що цікаво композиція "Обійми" стала першою україномовною у доробку артиста.

Володимир Дантес, фото з instagram
Володимир Дантес, фото з instagram

"Привіт. Я Вова, я з Харкова, мені 33 роки і всі ці 33 роки я розмовляв російською мовою. Я ніколи не писав українською, бо в мене просто не виходило. Тепер я думаю, що просто не докладав достатньо зусиль. Сьогодні я, як і багато моїх російськомовних знайомих, переходимо на українську мову. І я точно знаю, що серед них існує проблема – це страх перед невдачею і помилками. Тому я написав цю пісню, сидячи вдома і вивчаючи акаунти своїх друзів та інших артистів, які раніше спілкувались російською", - зазначив Дантес.

Пісня "Обійми" присвячена українцям та мовним стереотипам. Так Дантес, який сам зараз змінює свої звички у спілкуванні, вирішив підтримати тих, хто робить те ж саме.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Цим треком я хочу підбадьорити всіх, хто намагається, докладає зусилля і йде цим шляхом. А тим, хто досі боїться перейти на українську. Друзі, нічого страшного в цьому немає. З мене жодного разу не посміялись, а навіть навпаки – стільки підтримки я ще не отримував", - підсумував Володимир Дантес.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва в білизні "вказала" Дантесу на вихід після розставання, але його це не зупинило: "Люби..."

Раніше Знай писав, помінялися місцями? Дантес "помстився" Дорофєєвій після розлучення ніжностями з Дашею Кацуріною

Також Знай повідомляв, Вова Дантес зізнався, чи залишилися у нього почуття до Наді Дорофєєвої після розставання: "Не потрібно зациклюватися"