Відомий український письменник та лідер гурту "Жадан і Собаки" Сергій Жадан вирішив провести у рідному Харкові фестиваль разом з фронтменом гурту "Океан Ельзи" Святославом Вакарчуком.

Цією радісною звісткою Сергій Жадан поділився на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

Так, український письменник розповів, що зустрівся зі Святославом Вакарчуком. Разом у них виникла ідея провести у Харкові рок-фестиваль.

Фото з instagram Сергія Жадана
Фото з instagram Сергія Жадана

"Провели обідню нараду. Вирішили зі Славою провести в Харкові рок-фестиваль. Чекайте на подробиці", - заінтригував своїх шанувальників новиною Сергій Жадан.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Подробиці Жадан поки не розкриває так само і не розповів про гурти, що можуть бути представлені на фестивалі. Однак гурти "Жадан і Собаки", а також "Океан Ельзи" найімовірніше все ж виступатимуть там.

У коментарях багато українців підтримали ініціативу Жадана та Вакарчука, додавши, що з нетерпінням чекають на проведення фестивалю.

"Чекаємо❤️", "Чудова новина! 👏❤️", "🔥🔥 чудова ідея!", "Ви неймовірні 💙💛", "Вже хочу!", "Які ви чудові", - зазначили користувачі мережі у коментарях.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, Сергій Жадан показав луганського друга, якого двічі наздогнала війна: "Боявся й депресував"

Раніше портал Знай повідомляв, Сергій Жадан розповів, як живе, спорожнілий через війну Харків: "Заросли протоптані доріжки"

Також портал Знай повідомляв, Сергій Притула посадить українських воїнів на машини зі "Скаженого Макса": "Двійко красенів"