Зовсім недавно російський виконавець Сергій Лазарєв не витримав і висловився на рахунок війни проти України в негативному ключі через те, що "постраждав" його син.

У Stories він тоді говорив, що якось його син прокинувся вночі в сльозах і сказав, що він боїться війни. І вона дійсно почалася - росія почала повномасштабний наступ на територію нашої країни 24 лютого 2022 року. Він порадив політикам сісти за стіл переговорів, щоб у нашому регіоні знову відновився мир. Однак згодом Сергій Лазарєв почав отримувати погрози та образи через те, що не підтримує війну росії проти України.

Скріншот з Insta Stories, Сергій Лазарєв
Скріншот з Insta Stories, Сергій Лазарєв

Скріншот з Insta Stories, Сергій Лазарєв
Скріншот з Insta Stories, Сергій Лазарєв

А зараз стало відомо, що перевзувся Сергія Лазарєва вирішили "скасувати" в російській федерації і не допустити до концерту з фашистською назвою "Za росію" в Липецьку. Заміна знайшлася легко - той самий натуральний блондин Микола Басков, який показав своє справжнє, гниле обличчя.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Організатори легко знайшли виправдання подібного рішення, пояснивши його критикою співака в соціальних мережах. Але і це не все - ще одна з причин - відмова зустрітися з біженцями з тимчасово окупованих Донецька і Луганська.

Сергій Лазарєв. Фото: скрін youtube
Сергій Лазарєв. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, Сергій Лазарєв знову підтримав путінський режим, забувши недавні слова про мир: "Вирішив перевзутися радикально"

Як повідомляв "Знай.ua", друг Ані Лорак Сергій Лазарєв після підтримки України став говорити за методичками Путіна: "Неймовірна злість"

Знай.ua писав, Ані Лорак, Кіркоров і Баста, які підтримали війну в Україні про великі гонорари можуть забути: виступатимуть за їжу