Валерій Жидков зізнався, що побачив президента вперше за два місяці, адже в нього напружена робота, а у них виступи у госпіталі Дніпра.

У своєму сторіс гуморист з "Кварталу" розповів, що вперше за два місяці війни Зеленський вийшов з ними на зв'язок. Щоправда, це відеозв'язок, але добре що хоч так, адже ьв нього робота, а вони у госпіталі Дніпра.

Валерій Жидков. Фото: Instagram
Валерій Жидков. Фото: Instagram

"Вперше за два місяці побачилися з президентом. Щоправда, по відеозв'язку. Він на роботі, ми у воєнному шпиталі у Дніпрі. Ну хоч так", - підписав своє повідомлення Жидков.

Валерій Жидков. Фото: Instagram
Валерій Жидков. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Відомо, що артисти знаходяться у Дніпрі та збираються дати концерти не лише у шпиталі, але й у низці місць, щоб підтримати українців та вимушених переселенців у тривожні часи.

Разом з артистами "кварталівцями" Олександром Пікаловим, Валерієм Жидковим та Юрієм Великим, свої власні композиції заспівають Pianoбой і гурт Воплі Відоплясова.

Концерт відбудеться 29 квітня також у Дніпровському метро на станції "Вокзальна".

Українські артисти, які не беруть участі в теробороні та не пішли до лав ЗСУ продовжують робити свою роботу, підбадьорюючи українців знаходячи веселі ситуації, щоб не занепадати духом. Так підтримка вельми важлива, адже часто поринаючи в потік негативних новин важко залишити психіку в дієздатному стані, саме тоді рятує гумор, інші думки, та мистецтво.

Нагадаємо, раніше Настя Каменських знайшла темношкірого красеня, який вміє співати краще Потапа.

Як повідомляв портал "Знай.ua", наставник Wellboy Юрій Бардаш наїхав на Kalush Orchestra перед "Євробачення-2022".

Також "Знай.ua" писав, що колишня Іраклі Макацарії Анетті з "Холостяка" в день його заручин вибухнула гнівом.