Всесвітньовідомий актор, Пірс Броснан, який зіграв Джеймса Бонда, завітав до української церкви в Лондоні, щоб висловити підтримку українцям, які були вимушені залишити свої будинки та втікати від війни.

Дівчина під ніком Балакуча пташка розмістила на своєму Twitter фото з відомим актором, та розповіла, як він підтримує Україну та дивується нашим мужнім воїнам ЗСУ.

Вона пише: "Це Джеймс Бонд. Він прийшов до української церкви в Лондоні і сказав, що ми сильні! Він дивується силі і мужності наших воїнів. І побажав Україні миру і процвітання".

Пірс Броснан. Фото: Twitter
Пірс Броснан. Фото: Twitter

У коментарях потішилися, що Україну підтримує майже весь світ, принаймні, притомна його частина. Також підтвердили, що це дійсно містер Пірс Броснан — найкращий агент 007.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Пірс Броснан. Фото: Twitter
Пірс Броснан. Фото: Twitter

"Він дуже класний, гордість Ірландії і усього світу", "Як добре, що Земля ще має і хороших ЛЮДЕЙ!", "Ми сильна нація з геном козаків", "В Україні загинув ветеран британської армії, 36-річний Скотт Сіблі. Він став першим громадянином Великобританії, який загинув в Україні під час повномасштабної війни! Британія – велика країна! Слава герою!", - написали користувачі.

Щоправда, пізніше з'ясувалося, що світлина 2016 року. Проте напочатку березня, він у прямому ефірі "голосу Америки" закликав припинити війну.

Нагадаємо, раніше Ярослава Кравченко з "Телебачення Торонто" потрапила в халепу через патріотизм.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Катя Осадча показала, за чиєю спиною ховається під час війни.

Також "Знай.ua" писав, що Лайма Вайкуле встала на захист Галкіна і Пугачової після нападок Симоньян