Відома співачка та модель Даша Астаф'єва, яка не покидала Україну, та з перших днів повномасштабного вторгнення росії на територію України працює волонтером, допомагаючи готувати їжу для ЗСУ та тероборони, показала, які подарунки отримала від друзів.

Модель та співачка, у своєму сторіс на Instagram розмістила фото, на якому позує під ялиночкою, а поруч неї стоїть воєнний рюкзак та аптечка. Під фото Даша розмістила слова подяки своїм друзям: "Дякую нашим друзям за допомогу та підтримку".

Даша Астаф'єва. Фото: Instagram
Даша Астаф'єва. Фото: Instagram

Хто слідкує за сторінкою Даші, знає, що дівчина отримала допомогу не для себе, а для шпиталю. А рюкзак з аптечкою, імовірно, піде на передову.

Даша ж віддано працює на кухні, чистячи картоплю, з якою з любов'ю готують найсмачніші страви для тих, хто захищає українські міста від ворога.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Даша Астаф'єва. Фото: Instagram
Даша Астаф'єва. Фото: Instagram

Нещодавно стало відомо, що Даша стане ведучою одного з шоу на телебаченні "Зірковий шлях", після того, як телебачення відновить свої випуски, відтепер дівчина займе місце телеведучої Олени Вінницької. Її колегою по ефіру буде одеський тероборонівець, а раніше телеведучий Даніель Салем. А наразі Даша продовжує допомагати всім чим у змозі, щоб якнайскоріше наблизити перемогу.

Даша Астаф'єва. Фото: Instagram
Даша Астаф'єва. Фото: Instagram

Нагадаємо, раніше українська Гюррем Ольга Сумська "розчинилася" в пекельній пожежі Києва.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Катерина Осадча вирішила прокоментувати те, що на обкладинці журналу Time.

Також "Знай.ua" писав, що Олена Зеленська показала, від кого отримала перші слова підтримки.