28 квітня 2022 року армія рф випустила 3 ракети з території окупованого Криму по Києву. Одну ракету збила ППО, а дві все-таки поцілили в Шевченківський район.

Також "прилетіло" і в Київську область - місто Фастів.

Українцям пояснили, що ворог використовує дуже підступну тактику - запускає одразу по 3 ракети в одну ціль, щоб системі ППО було важче ідентифікувати і збити їх.

Такий кричущий випадок обстрілу не пройшов повз і українських зірок, для яких столиця - рідне місто.

Тому українська Роксолана Ольга Сумська не знайшла в собі сил мовчати.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Наш рідний Київ сьогодні ... жах ... Господи, захисти Україну" - змолилася Сумська.

Ольга Сумська, фото: Instagram
Ольга Сумська, фото: Instagram

Заслужена артистка України виклала кадри потрапляння ракет на територію Києва і кадри жахливих наслідки, які несе армія мордора росії.

У коментарях українці підтримали акторку:

"Україна переможе! Ми переможемо! Дай Бог українцям сили, мужності і єдності знищити ворога! Знищити російську армію назавжди, російську пропаганду розтоптати", "Треба щоб пронісся вогненний смерч від заходу на схід расеї і випалив всю цю наволоч", "Без сліз неможливо дивитися", "250 метрів від мого будинку...", "Харків так майже кожного дня... Боже, збережи Україну"...

Нагадаємо, що Ольга Сумська знову почала захищати старшу доньку з росії, ні слова за два місяці.

Раніше ми повідомляли, що Ольга Сумська закликала не допустити другої Бучі в Куп'янську.

Також стало відомо, що Ольга Сумська розповіла історію 17-річної українки з Маріуполя.