Відома українська співачка Надя Дорофєєва розповіла, що через війну відчуває себе спустошено. Єдиний порятунок для неї це концерти, які ненадовго дозволяють відірватися від реальності. Цим зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Надя Дорофєєва розповіла, що бере участь у черговому благодійному концерті на підтримку України. Перед виступом знаменитість поділилася фото, на якому позує в дивному вбранні - стильному костюмі, на який зверху одягнене, щось на зразок футболки з широкими рукавами.

Надя Дорофєєва. Фото: скрін youtube
Надя Дорофєєва. Фото: скрін youtube

Також зірка поділилася, що через війну почувається неважливо. Втім, їй допомагають справлятися з цим станам. Дорофєєва зізналася, що під час виступу перед людьми їй стає легше, але як тільки йде зі сцени, то відчуває спустошеність.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"Сьогодні беру участь у благодійному концерті на підтримку України на великому стадіоні міста Каунас, в Литві. Поки співаю на сцені, начебто стає легше, а після - глибоке почуття порожнечі...", - поділилася виконавиця з шанувальниками.

Раніше інформаційний портал Знай писав, ексгостя "Квартал 95" і Зеленського Маша Распутіна відмовилася від України, підтримавши Путіна: "Хлопчики гинуть, щоб я народилася".

Також наш портал повідомляв, Дашу квіткову розсмішили думки про зраду чоловіка Микити Добриніна - українці не оцінили "самовпевненість": "Подивіться на мене...".

Крім того, ми інформували, Маша Єфросиніна, Джамала і Юлія Саніна з The Hardkiss перетворилися на хресних фей для України: "За нашу перемогу".