Відома українська телеведуча Маша Єфросініна розповіла про розлуку з чоловіком під час війни, який залишився у Києві.

У інтерв'ю ведучій "Ранок з Україною" Лілії Ребрик Маша Єфросиніна зізналася, що не бачилася з чоловіком вже довгий час. Спочатку вона з дітьми виїхала на захід України, а згодом і закордон.

Маша Єфросініна, скріншот
Маша Єфросініна, скріншот

"Він в Києві, бачились по відеозв'язку. Ми чотири з половиною тижні були в Україні, а потім поїхали. Як попрощалися на кордоні, так і не бачилися. Два дні не можу додзвонитися, вже щось мені погано, але він відписує, все нормально, просто трохи зайнятий", - каже Єфросініна.

Маша Єфросініна зізналася, що прощання з чоловіком було дуже емоційним, адже вони не знали на який термін мають поїхати з рідної домівки. Зараз їм дуже тяжко один без одного, але безпека дітей зараз це найголовніше.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Це перший раз, коли діти бачили, що папа плаче. Перший раз Сашко бачив... Ми ніколи не розлучалися так надовго. Невідомість... 2 травня буде 20 років, як ми познайомилися, і це буде перше наще 2 травня в розлуці", - зізналася телеведуча Маша Єфросініна.

Нагадаємо, Єфросиніна показала улюбленицю путіна Кабаєву в руках з матеріальною допомогою від рф, яку отримують вдови окупантів: "Дуже чекаю"

Раніше Знай писав, Юлія Саніна з The Hardkiss об'єдналася з Джамалою та Машею Єфросиніною заради України: "Життєво важливо"

Також Знай повідомляв, Катерина Кухар та Маша Єфросініна показали багатогранність української культури: "Обидві прекрасні"