Відома українська співачка та фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна розповіла, скільки вдалося зібрати завдяки благодійним матчам на підтримку України.

Про це Юлія Саніна розповіла на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Юлія Саніна разом зі своїми колегами Джамалою та Машею Єфросиніною об'єдналися заради допомоги Україні. Вони виступили на благодійних матчах, аби зібрати гроші на потреби українців та ЗСУ.

Фото з instagram Юлії Саніної
Фото з instagram Юлії Саніної

"День, коли можна поділитися приємними результатами. На матчі у Варшаві для України було зібрано 7 000 000 грн. У Дортмунді 13 000 000. Приємно було бути частиною такого потужного явища", - зазначила Саніна.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Знаменитість зізналася, що заради благодійних виступів вперше з початку війни взяла до рук мікрофон. До того ж вона запевнила, що не планує зупинятися та продовжить збирати гроші на підтримку України.

Фото з instagram Юлії Саніної
Фото з instagram Юлії Саніної

"Життєво важливо було вперше за ці страшні дні взяти в руки мікрофон, побачити рідні обличчя, робити те, що я вмію найкраще. Дякую усім організаторам, футболістам… а також усім, хто робив пожертвування🙏 Ми не зупиняємося. Далі буде…", - підсумувала вона.

Нагадаємо, Лілія Ребрик розплакалася, згадуючи сльози через розлуку з чоловіком: "Син росте без нього"

Раніше Знай писав, Катерина Кухар та Маша Єфросініна показали багатогранність української культури: "Обидві прекрасні"

Також Знай повідомляв, Юлія Саніна з The Hardkiss нагадала "визволителям" їх тяжку долю: "Той, хто прийшов проросте"