З початку російського військового вторгнення на територію суверенної України 24 лютого чоловік Наталії Корольової Сергій Глушко (Тарзан) всіляко підтримував режим путіна і орків рф.

Він записував відео про те, що він сам військовий і з сім'ї військового (яка ганьба), що російські солдати найкращий і справедливі, а також бажав їм удачі в їх "спецоперації" (війні, по-нашому).

Звичайно, така діяльність не пройшла повз українців і вона напевно завалили цього танцівника сідницями негативними коментарями через що він зробив свій профіль в соцмережах приватним. Але це не заважає йому продовжувати віщати "з-за парєбріка".

Наташа Корольова з Тарзаном, фото: Instagram
Наташа Корольова з Тарзаном, фото: Instagram

51-річний Тарзан записав відео, в якому підтримав російських військових, а тепер жорстко висловився на адресу зірок шоубізу, які покинули батьківщину "у важкий момент" і дружно "звалили в Ізраїль".

"Всіх росіян я від душі хочу привітати з тим, що звалили ті, хто вчиться зараз картавити. Спасибі, російська весна! Позбавила росію від лайна",- написав Тарзан у соцмережі.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Тарзан, фото: Instagram
Тарзан, фото: Instagram

Дружина Тарзана, співачка Наташа Корольова Українка з Києва. Її мати Людмила Поривай, яка живе в Майамі, активно виступає проти війни. Через різні позиції Глушко посварився з тещею і вони відписалися один від одного в соцмережах. Сама Наташа Корольова не висловлюється на політичні теми і рідко зараз з'являється на публіці.

Нагадаємо, що чоловік українки Наташі Корольової Тарзан виправдав путінську армію після різанини в Бучі.

Раніше ми повідомляли, що чоловік Наташі Корольової Тарзан після численних скандалів показав маленьку дитину.