Знаменита американська актриса, зірка Голлівуду і посол ООН у справах біженців Анджеліна Джолі відвідала Львів в рамках допомоги українцям. Її помітили в одній з місцевих кофеїн. Ролик опублікувала на своїй сторінці в Facebook Майя Підгорецька.

У суботу, 30 Квітня Анджеліну Джолі помітили в одному з місцевих львівських кафе. Актриса зайшла в заклад в сірому светрі і брюках, з рюкзаком за спиною. Артистка посміхається і замовляє каву і привітно махнула рукою в об'єктив камери.

Анджеліна Джолі. Фото: Youtube
Анджеліна Джолі. Фото: Youtube

Варто відзначити, що актриса є послом ООН у справах біженців і активно допомагає українцям з першого дня війни. Головна мета її приїзду - допомога Україні.

Ролик з голлівудською зіркою швидко облетів соціальні мережі і став "вірусним". Багато українців відзначили, що в житті вона ще красивіша, ніж на фото і здивувалися, що зірка такого масштабу просто зайшла в кафе без супроводу охорони і поводилася дуже скромно і привітно.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Львів'яни, це дуже приємно, що такі мега зірки, незважаючи на ситуацію, їдуть до нас, а не в Москву. Проста, вишукана, без охорони, без понтів. Зайшла собі в просте кафе на чашечку кави. Браво. Вчіться наші "зірки". Навіть без макіяжу", - написали в коментарях.

Скрін facebook
Скрін facebook

Раніше інформаційний портал Знай писав, ексгостя "Квартал 95" і Зеленського Маша Распутіна відмовилася від України, підтримавши Путіна: "Хлопчики гинуть, щоб я народилася".

Також наш портал повідомляв, Дашу квіткову розсмішили думки про зраду чоловіка Микити Добриніна - українці не оцінили "самовпевненість": "Подивіться на мене...".

Крім того, ми інформували, Маша Єфросиніна, Джамала і Юлія Саніна з The Hardkiss перетворилися на хресних фей для України: "За нашу перемогу".