Українська співачка Оля Полякова дала інтерв'ю відомому журналісту і ведучому Славі Дьоміну, в якому заявила, що вважає Філіпа Кіркорова "порожнім місцем". Уривок з інтерв'ю виконавиця опублікувала на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Під час інтерв'ю Слава Дьомін поцікавився у Олі Полякової, що вона думає про відомого російського артиста Філіпа Кіркорова. Співачка заявила, що для неї він "порожнє місце" і рекомендувала всім українцям забути його і всіх інших російських зірок, що підтримують війну.

Оля Полякова, скріншот з відео
Оля Полякова, скріншот з відео

"Порожнє місце. І прізвище навіть більше не називай. Ми багато знаємо зірок з Чехії, Польщі, чому ми туди взагалі дивилися. Навіщо вони нам потрібні? Такий прекрасний музичний світ перед нами. Немає чого туди дивитися, забудьте всі імена, Всі пісні, забудьте, як страшний сон", - відповіла Полякова.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Варто нагадати, що Кіркоров, як і більшість російських артистів мовчить про війну в Україні, яку розв'язала його країна. Втім, нещодавно він сказав кілька слів на підтримку Віктора Медведчука, що остаточно показало, на чиєму він боці.

Раніше інформаційний портал Знай писав, ексгостя "Квартал 95" і Зеленського Маша Распутіна відмовилася від України, підтримавши Путіна: "Хлопчики гинуть, щоб я народилася".

Також наш портал повідомляв, Дашу квіткову розсмішили думки про зраду чоловіка Микити Добриніна - українці не оцінили "самовпевненість": "Подивіться на мене...".

Крім того, ми інформували, Маша Єфросиніна, Джамала і Юлія Саніна з The Hardkiss перетворилися на хресних фей для України: "За нашу перемогу".