Колишня дружина відомого українського виконавця Олексія Потапенка, Ірина Горова захопилася сміливим кроком Володимира Дантеса, який презентував свою першу пісню українською мовою. Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Володимир Дантес презентував свою нову пісню "Обійми" українською мовою. До цього всі його пісні були російською. Як зізнався сам співак раніше, йому здавалося, що писати українською дуже складно і у нього не виходило, але як виявилося він просто погано старався.

Ірина Горова. Фото: скрін youtube
Ірина Горова. Фото: скрін youtube

Релізом Дантеса захопилася Ірина Горова. Розуміючи, що для Володимира це дуже сміливий і важливий крок, вона висловила слова підтримки. Колишня дружина Потапа зізналася, що пишається артистом і його сміливістю, адже небагато зірок наважуються на такий крок.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Вова, пишаюся тобою. Твоїм українським. Сміливістю робити помилки, але бути сильним, йти далі", - прокоментувала Горова прем'єру Володимира Дантеса.

Варто відзначити, що менш ніж за добу після прем'єри нова пісня Дантеса опинилася на 19 місці в трендах, що дуже непоганий показник.

Раніше інформаційний портал Знай писав, ексгостя "Квартал 95" і Зеленського Маша Распутіна відмовилася від України, підтримавши Путіна: "Хлопчики гинуть, щоб я народилася".

Також наш портал повідомляв, Дашу квіткову розсмішили думки про зраду чоловіка Микити Добриніна - українці не оцінили "самовпевненість": "Подивіться на мене...".

Крім того, ми інформували, Маша Єфросиніна, Джамала і Юлія Саніна з The Hardkiss перетворилися на хресних фей для України: "За нашу перемогу".