Українські зірки допомагають країні, хто чим може. Даша Астаф'єва, наприклад, щодня записує мотиваційні відео, звертається до українців, рятує тварин і чистить картоплю на обіди для військових.

В ексклюзивному ролику "Сніданку з 1+1" зірка Playboy розповіла, як сабе почуває, скільки чистить картоплі і які проблеми зі здоров'ям має через фізичну працю.

Даша Астаф'єва. Фото: Instagram
Даша Астаф'єва. Фото: Instagram

"Я собі приходжу, виділяю тепленький куточок, сідаю і у мене норма в день - десь мішок картоплі",- ділиться Астаф'єва.

Своє заняття Даша називає справжньою роботою, але за неї вона отримує не гроші, а дещо набагато цінніше - подяку наших воїнів. А іноді навіть і квіти.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Даша Астаф'єва, фото з Instagram
Даша Астаф'єва, фото з Instagram

"Я зрозуміла, що багато людей покинуло місто і хтось повинен залишатися. Якщо я залишаюся, то я не маю права боятися" - заявляє красуня.

Однко, щоб трохи перезагрузитись пару тижнів тому дівчина все-таки дозволила собі поїхати на захід України.

"Відчувала, що починаю божеволіти... Я так багато плакала і так багато не спала..."

Боляче їй не тільки від українських втрат, а й від того, що зірки, з якими вона раніше дружила і спілкувалася, забили на країну. Це стосується й Регіни Тодоренко.

Астаф'єва зверталася до неї в Instagram, але дружина Топалова не лише не відповіла їй, але ще і заблокувала.

"Свєта Лобода мене теж заблокувала... Але у неї ж так багато підписників. Чому ти не скажеш те, що потрібно сказати?.. Тая Повалій... Я ще колись говорила на неї "мама".. Мені так соромно, що вони мовчать".

Таїсія Повалій та Стас Михайлов
Таїсія Повалій та Стас Михайлов

Даша розповіла, що колись виступала з Повалій разом, летіла в літаку теж разом... Астаф'єва заснула, літак приземлився, всі вийшли, а співачка спить. Тоді Таїсія стала її будити, а Даші снилася її мама і вона прокидаючись запитала: "Мам?". І після цього вона завжди так на неї говорила.

Зараз Астаф'єва не впевнена навіть, що зможе співати:
"Я поки не можу... Зі мною щось сталося. Я дивлюся свої фото - мені здається, що це не я. Я відкрила свій гардероб і мені здається, що я не зможу цього носити"

Нагадаємо, що Даша Астаф'єва розсталась з Кімом і розповіла Даніелю Салему про нове кохання.

Раніше ми повідомляли, що Даша Астаф'єва поміняла ополоник на солдатський рюкзак з аптечкою.