Відомий український телеведучий Анатолій Анатоліч відреагував на недавнє інтерв'ю Олі Полякової Ксенії Собчак і пояснив, чому не варто довіряти російській журналістці. Про це він розповів на своєму youtube-каналі.

Нещодавно Оля Полякова дала інтерв'ю російській журналістці Ксенії Собчак. Українська співачка таким кроком вирішила донести правду про війну в Україні росіянам.

Анатолій Анатоліч. Фото: Instagram
Анатолій Анатоліч. Фото: Instagram

Анатолій Анатоліч заявив, що не має претензій до Олі Полякової, але він не схвалює інтерв'ю Ксенії Собчак. За його словами це не той журналіст, якому варто довіряти. Він зазначив, що допомагати українцям точно не в її інтересах і вона контролюється Кремлем.

"Собчак просто бреше. Вона можливо розуміє, але вона точно не працює на Україну, вона працює на Кремль", - заявив телеведучий.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Анатолій Анатоліч звернувся до Олі Полякової і закликав не довіряти Собчак.

"Будь ласка, Оленька, побачиш Собчак можеш плювати їй в обличчя. Ось, що я тобі можу сказати", - зазначив Анатолій Анатоліч.

Раніше інформаційний портал Знай писав, ексгостя "Квартал 95" і Зеленського Маша Распутіна відмовилася від України, підтримавши Путіна: "Хлопчики гинуть, щоб я народилася".

Також наш портал повідомляв, Дашу квіткову розсмішили думки про зраду чоловіка Микити Добриніна - українці не оцінили "самовпевненість": "Подивіться на мене...".

Крім того, ми інформували, Маша Єфросиніна, Джамала і Юлія Саніна з The Hardkiss перетворилися на хресних фей для України: "За нашу перемогу".