Дружина українського співака Віктора Павліка Катя Перяхова, яка з дитиною виїхала до Ізраїлю, розповіла, як їй живеться далеко від чоловіка і вдома. Цим поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ще в перші дні війни Катя Репяхова і Віктор Павлік покинули Київ, виїхавши на західні регіони України. Якийсь час по тому він відправив дружину і дитину в Ізраїль, подалі від бойових дій. Ось уже місяць Катя Репяхова знаходиться далеко від рідної країни і чоловіка.

Катя Репяхова. Фото: скрін youtube
Катя Репяхова. Фото: скрін youtube

Так, блогерка вирішила поділитися своїми відчуттями після місяця життя в Ізраїлі. Вона поділилася барвистим відео, на якому показала, як гуляє з дитиною, милуючись неймовірною природою. У підписі до публікації вона зізналася, що незважаючи на те, що в Ізраїлі їй живеться комфортно, їй все ж хочеться додому.

"Місяць в Ізраїлі.... Як я? - Не вдома. Ніяка краса світу не замінить рідну землю, рідний дім!",- поділилася дружина музиканта.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Варто відзначити, що в цей час Віктор Павлік знаходиться в Україні. Він підтримує українців, організовуючи для них благодійні концерти.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Віктор Павлік передрік незавидне майбутнє окупантів, після схвалення ленд-лізу:"ще два тижні і запалає".

Також наш портал писав, легенда "Танці з зірками" Катерина Кухар відзначила своє професійне свято в Норвегії: "підтримує Україну".

Крім того, ми повідомляли, ведучий шоу "Холостяк" Григорій Решетник пояснив українцям, що зараз найголовніше: "віддані своїм цінностям".