Відома українська співачка і телеведуча Оля Цибульська поділилася "секретом", як залишатися красивою навіть коли в країні війна. Вона показала на сторінці в соціальній мережі instagram свого особистого перукаря і стиліста.

Співачка Оля Цибульська регулярно радує шанувальників новими фото і відео з життя, ділиться думками і пережитим досвідом. Так, цього разу розкрила секрет своєї краси і показала особистого стиліста і перукаря.

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

Співачка опублікувала відео, на якому її син ретельно укладає їй волосся і акуратно розчісує їх. Він як справжній професійний стиліст ходить навколо зіркової мами і виглядає, як їй буде краще.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У підписі до відео Оля Цибульська похвалилася, що ось такий у неї особистий стиліст, який стежить за її зовнішнім виглядом навіть під час війни.

"Питаєте, як залишатися красивою навіть зараз? Народила собі найкращого перукаря і hairstilist у світі", - розповіла співачка.

Раніше інформаційний портал Знай писав, ексгостя "Квартал 95" і Зеленського Маша Распутіна відмовилася від України, підтримавши Путіна: "Хлопчики гинуть, щоб я народилася".

Також наш портал повідомляв, Дашу квіткову розсмішили думки про зраду чоловіка Микити Добриніна - українці не оцінили "самовпевненість": "Подивіться на мене...".

Крім того, ми інформували, Маша Єфросиніна, Джамала і Юлія Саніна з The Hardkiss перетворилися на хресних фей для України: "За нашу перемогу".