30 квітня до України раптово приїхала світова акторка Анджеліна Джолі. Відео з нею в закладі "Львівські круасани" опублікувала журналістка Майя Підгорецька і воно швидко розлетілося інтернетом.

Джолі зайшла у відому мережу закладів не тільки у Львові, а й по всій Україні. Напевно, кожному було б цікаво дізнатися, що ж замовила колишня Бреда Пітта.

Анджеліна Джолі у Львові, фото з соцмереж
Анджеліна Джолі у Львові, фото з соцмереж

В закладі "Львівські круасани" розповіли, що Анджеліна Джолі вибрала для себе Круасан "Королівський", круасан з лососем і моцарелою та капучіно.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

У коментарях українці почали жартувати з цього приводу:
"Хто додумався повесты Анджеліну Джолі в Львівські круасани?", "Молодці, а попросили її встановити додаток?", "Чоловіки на фото, напевно, надовго посміхнулися", "Пощастило таку зірочку зловити", "Нашим зіркам варто у неї повчитися. Така проста, як двері"...

Відомо, що Джолі поспілкувалася з переселенцями на вокзалі Львова, зустріла евакуаційний поїзд з Покровська і там же її застала повітряна тривога. Тому голлівудська красуня випробувала на собі всі хвилювання людей, які бояться прильотів ракети. Звичайно ж, вона з волонтерами попрямувала в укриття.

Анджеліна Джолі у Львові, скріншот з відео
Анджеліна Джолі у Львові, скріншот з відео

Зазначимо, що візит Анджеліни - це колосальне привернення уваги до теми війни в Україні. І це, як виявилося, її особиста ініціатива, яка не має відношення до ООН.

"Анджеліна Джолі приїхала до України з особистої ініціативи, і ООН не має ніякого відношення до цього візиту", - заявити офіційний представник ООН Метт Солтмарш.

Нагадаємо, що Анджеліна Джолі вразила українців у Львові: "Проста, без охорони і понтів".

Раніше ми повідомляли, що Анджеліна Джолі приїхала до Львова підтримати українців: "Я просто зайшла випити кави".