Легенда шоу "Танці з зірками" і відома балерина Катерина Кухар нещодавно повідомила про те, що на її виступ в Норвегії прийшов сам король.

Безсумнівно, це гідно аплодисментів і похвали. Талант Катерини повинні побачити все не тільки в Європі, а й у всьому світі.

Однак зараз дружину Олександра Стоянова віднесло в меланхолійні настрої. Про це свідчить її нова публікація Instagram.

Балерина виклала кадр, де зображена вона сама зі спини. Червона довга сукня оголює тендітні плечі, а сама Катерина витончено вигинається.

Підпис під кадрами говорить:

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Доброго вечора, Вас вітає атракціон перманентних станів.
Де в один день ти відчуваєш смак життя і дякуєш Богові, що вона у тебе є. А в іншій - не хочеш відкривати очі, тому що боїшся читати новини, дзвонити мамі, друзям, через те, що не розумієш, що почуєш по той бік трубки. А ще, не розумієш, яке майбутнє у тебе, твоєї сім'ї і країни в цілому..."

Катерина Кухар
Катерина Кухар

Катерина стверджує, що з ким би вона не спілкувалася, всі наші люди катаються на цьому атракціоні і кожне нове коло обростають якимось панциром захисту, щоб просто менше відчувати.

"Тому що це боляче. І болить у всіх. Тому що з кожним прильотом відкрита рана в душі знову кровить. Тому що ти втрачаєш ниточку надії. Але настає черговий світанок і ти знову її знаходиш. І живеш далі! І цей Світанок алегоричний. Цей Світанок пише на небі великими літерами одне слово - "віра". СВІТАНОК - це люди! Наші сміливі, прекрасні люди...".

Цей біль переживають всі, але кожному потрібно відпочивати від страждань і люди намагаються це робити. Кухар пише, що як тільки людина починає намагатися дихати на повні груди, щоб хоч трохи висушити свої сльози, то їй в спину прилітає від своїх же.

"Или говорит, а не розмовляє… Їй в спину летять ножі. За те, що вона живе так, як може зараз. Поранена війною, світла людина з ножами в спині - зміцніє і піде далі, простягати руку допомоги і дарувати своє тепло. Тому що вона світла. А як можна берегти світло в озлобленому серці? Чи є у цього серця сили допомагати іншим, а не тільки засуджувати? Питання без відповіді..."

Нагадаємо, що легенда "Танці з зірками" Катерина Кухар відзначила своє професійне свято в Норвегії.

Раніше ми повідомляли, що Катерина Кухар пояснила, чому Україна не схожа на росію.