Валерій Жидков, комік з "Кварталу 95" порадив українцям, які мають комплекс невдахи, користуватися методами окупантів, які так підносять свою армію, ніби вже давно завоювали Україну, і дійсно не мають жодних втрат.

Валерій Жидков на своїй сторінці у Instagram вирішив дати пораду тим, хто не досяг значних успіхів у житті, та має комплекс меншовартості та невдахи. Він написав свою пораду у звичайній йому манері на чорному тлі.

Валерій Жидков. Фото: Instagram
Валерій Жидков. Фото: Instagram

"Поради психолога: "Якщо ви абсолютний нікчема, підносьте себе так, як міноборони рф підносить успіхі своєї армії в Україні".

У блозі Валерій дописав та пояснив свою думку. Він підкреслив, що окупанти так несуть себе, що здається, що вони напали на країну у 15 разів більшою за них.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Пост Валерія Жидкова. Фото: Instagram
Пост Валерія Жидкова. Фото: Instagram

"Якщо підсумовувати всі втрати ЗСУ, зазначені в офіційних зведеннях РФ, то Росія напала на країну в 15 разів сильнішою за себе", - написав Валерій.

Шанувальники зацінили жарт коміка, та написали коментарі, у яких зазначили, що те, що написав Валерій дійсно так:

"У 15 разів сильніший за себе і напевно, в мільйон разів розумніший і сміливіший за себе. А якби можна було змінити любов до власних дітей, цифра досягла б мільярда", "Судячи зі звітів росіян, проти них у ЗСУ воюють саме зомбі, яких доводиться вбивати приблизно 15 разів. Зважаючи на все, у ВСУ також техніка-зомбі, і навіть швидкий і дірявий як решето танк наступатиме і битиме по окупантах з зомбі-гармати, що відростає", - написали шанувальники.

Скриншот корментарів
Скриншот корментарів

Нагадаємо, раніше Салем розповів, що його найбільше вразило під час перебування на передовій.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Вова Остапчук радить Дантесу терміново підкотити до Анджеліни Джолі.

Також "Знай.ua" писав, що Анатоліч звернувся до Олі Полякової після її інтерв'ю Ксенії Собчак