Український виконавець, телеведучий, колишній учасник гурту "ДіО.фільми" Володимир Дантес, який зовсім недавно розійшовся зі співачкою Надею Дорофєєвою, зараз активно займається сольною кар'єрою і часто радує шанувальників цікавими постами на своїй сторінці в Instagram, де за ним стежить понад 690 тисяч чоловік.

Новина про прибуття голлівудської зірки до Львова облетіла всі новинні джерела, і українські знаменитості не стали винятком. Дантес у своїх Insta Stories розмістив відеозвернення телеведучого Остапчука, який запропонував артисту звернути увагу на приїзд Анджеліни Джолі в Україну і натякнув, що її серце, як і його, повністю вільне. Таким чином, в жартівливій формі, він хотів підстьобнути співака познайомитися з акторкою.

"Вовчик, привєт. Ти чув напевно, що Анджеліна Джолі зараз у Львові. Я знаю, що вона вільна і твоє серце вільно, тому..." - сказав Остапчук.

Реакція Володимира Дантеса була миттєвою. Він заявив, що вже їде до Львова, на зустріч з Анджеліною Джолі. Але судячи з емодзі, що сміються, наміри у артиста не серйозні.

"Зара буду", - жартівливо відповів Дантес.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Варто нагадати, що голлівудська акторка, яка до того ж є послом доброї волі ООН у справах біженців, прилетіла в українське місто за власною ініціативою, з метою підтримати українців і привернути увагу інших країн до кровопролитної війни, яку розв'язала росія.

Анджеліна Джолі у Львові, фото з соцмереж
Анджеліна Джолі у Львові, фото з соцмереж

Нагадаємо, Анджеліна Джолі приїхала до Львова підтримати українців: "Я просто зайшла випити кави"

Як повідомляв Знай.uа, колишній Наді Дорофєєвої Дантес перейшов на українську і закликав робити те саме: "Не докладав достатньо зусиль"

Також портал Знай.uа писав, що Надя Дорофєєва зізналася, з ким проводить час в Європі після розлучення з Дантесом: "Ми давно не бачилися"