Ведучий програми "Зірковий шлях" на телеканалі "Україна" Даніель Салем, який зараз захищає Україну розповів на своїй сторінці в соцмережі instagram зворушливу історію з передової.

Даніель Салем розповів, як був на передовій і маленький хлопчик приніс йому та іншим бійцям хліба. Хлопчикові було близько 7 років і він прям на передову приніс хліба. Ведучого дуже зворушив цей вчинок.

Даніель Салем. Фото: скрін youtube
Даніель Салем. Фото: скрін youtube

"Ми на передовій і начебто все стихло на якийсь момент, ми трохи вилізли з окопів, пройшлися і голодні капець. І розуміємо, що не скоро обід. Звідки не візьмися маленький пацан, років 7-6 йде з буханкою хліба. Біжить прямо по полю до нас, залазить:"пацани, я вам хліба приніс". Для мене це було щось таке неймовірне",- розповів Даніель Салем.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Ведучий зазначив, що хліб вони розділили разом з хлопчиком і з'їли. Він зазначив, що саме в таких вчинках і є вся Україна.

"У цьому вся наша улюблена Рідна Україна. Ми не кинемо ближнього, ми подбаємо про один одного, ми згадуємо один про одного", - підсумував він.

Раніше інформаційний портал Знай інформував, Даша Астаф'єва порадила чудотворні вітаміни, які дають сили бійцям - українці оцінили: "Пропив курс і горя не знаю".

Також наш портал повідомляв, Таїсія Повалій замінила Астаф'євої маму, але Даша відмовилася від неї через зраду Україні: "Мені так соромно".

Крім того, наш портал писав, Віктор Павлік передрік незавидне майбутнє окупантів, після схвалення ленд-лізу: "Ще два тижні і запалає".