Відомий український музикант, виконавець авторських пісень і учасник гурту "5'nizza" Сергій Бабкін частенько радує відданих шанувальників яскравими публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 440 тисяч осіб.

Цього разу на сторінці Сергія Бабкіна з'явилися неймовірні фотографії з його виступу в Німеччині, в місті Саарбрюкен. Співак, як і інші українські артисти, допомагає рідній країні в цій страшній війні з росією своїми силами, за допомогою свого вокального таланту. Бабкін заявив, що всі зібрані з концерту гроші він пожертвує для відновлення зруйнованого Харкова, де він народився, а також його постраждалим жителям.

"Дякую кожному з вас за підтримку! Разом з вами ми робимо важливу справу - рятуємо життя людей!Абсолютно всі гроші я передам нашому Харкову, людям, які постраждали від війни!Дякую!🙏🏻" - написав Бабкін.

Скріншот з Instagram, Сергій Бабкін
Скріншот з Instagram, Сергій Бабкін

На знімках також присутня його дружина Сніжана, яка судячи з усього вирішила супроводжувати коханого на всіх концертах. Варто нагадати, що попереду у артиста декілька виступів у Німеччині, Литві та Естонії. І знову таки, всі ці заходи є благодійними, з метою підтримати Україну та її народ.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Ті, хто були того вечора в глядацькій залі подякували артисту за творчість, за допомогою якого він допомагає рідній країні, а також відзначили неймовірний талант.

Коментарі - instagram.com/babkin_official/
Коментарі - instagram.com/babkin_official/

Коментарі - instagram.com/babkin_official/
Коментарі - instagram.com/babkin_official/

Нагадаємо, "Мені справи немає до росії, у мене є цар": Сергій Бабкін показав, як майбутнє рф передбачили ще в 2004

Як повідомляв Знай.uа, "Гнобити себе": Сніжана Бабкіна розповіла, як себе картала через втечу з України

Також портал Знай.uа писав, "Почуття провини за те, що покинули?" Сергій Бабкін розповів, як виїхав закордон