Мандрівник і відомий український телеведучий шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров часто радує численну публіку яскравими постами зі зйомок і дивовижних пригод в своєму Instagram, де за ним стежить більше 2 мільйонів чоловік.

Цього разу Дмитро Комаров побував у зруйнованому російськими окупантами місті Харкові, де йшли важкі бої і лунали постійні вибухи. Мандрівник зробив фото поруч з розбомленим будинком, в якому ще недавно жили мирні українці. Зараз же, на місці того, що люди будували і наживали роками, залишилися бетонні плити і наскрізні щілини від ударів артилерії окупантів.

Скріншот з Instagram, Дмитро Комаров
Скріншот з Instagram, Дмитро Комаров

Комаров зізнався, що майже не встиг нічого зняти, так як вороги побачили машини його команди з безпілотника і почали нещадно обстрілювати. Також телеведучий додав, що такі моторошні руйнування житлового будинку - не поодинокий випадок, в місті таких будівель сотні.

"Тільки кінчений недоумок може вірити в ту брехню про "спецоперацію", яку несе російська пропаганда і керівництво рф. Армія рф - вбивці. Мовчазна згода росіян - співучасть. Тим, хто мовчить або підтримує, немає виправдання", - написав Комаров.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Варто відзначити, що Харків - не єдине місто, яке відвідав Комаров з початку бойових дій в Україні. Він також був у Бучі, Гостомелі і бачив на власні очі звірства окупантів, які залишають після себе лише смерть і розруху.

Нагадаємо, Дмитро Комаров показав величезну воронку в "найнебезпечнішому" житловому кварталі Лисичанська: "Так виглядає захист"

Як повідомляв Знай.uа, Дмитру Комарову зі "Світу навиворіт" заборонили в'їзд в рф на 50 років: "Доведеться по безвізу лоукостом літати"

Також портал Знай.uа писав, що Дмитро Комаров зі "Світ навиворіт" у Чернігові познайомився зі справжньою зіркою воєнного часу: "Особлива зустріч"