24 лютого 2022 року весь світ українців перекинувся з ніг на голову. Плани, надії і мрії людей звалилися з першими вибухами снарядів рф о 5 ранку. Так почалася війна.

Українські зірки щосили допомагають своїй державі: хтось збирає гроші на концертах і передає все біженцям, волонтерам і ЗСУ, хтось висвітлює реальність війни в соціальних мережах, хтось допомагає фізично волонтерам, а також є ті, хто сам взяв зброю в руки і пішов захищати нашу незалежність.

Але ця вся діяльність не стосується таких людей, як одеситка Регіна Тодоренко. Адже їй простіше зробити розбір свого гардеробу, а не показати, як ракета вбила 3-місячну дитину разом з молодою мамою в Одесі.

Регіна Тодоренко, фото: Instagram
Регіна Тодоренко, фото: Instagram

В одному з інтерв'ю Тодоренко зізнавалася, що тема політики - заборонена тема в їх з Владом Топаловим родині. Вона натякнула, що у них настільки різні погляди, що розмови на рахунок політики загрожують сварками і розпадом сім'ї.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Мабуть, Регіні росія і Топалов стали важливі настільки, що вона попрощалася з батьками у своїй останній пісні.

Тодоренко вирішила випустити пісню "Он за мной", в якій зізналася в коханні чоловікові і попрощалася з усіма родичами з України.

В пісні є такі рядки "Не чекай на мене, мам, сьогодні не повернуся додому" і "Не дзвони мені, тату, донька твоя стала іншою". Також Регіна заспівала про те, що її чоловік піде за нею "на найпівденніший берег пекла".

Нагадаємо, що Регіна Тодоренко знову натякнула на дружбу між українцями та росіянами: "Світ зобов'язаний".

Раніше ми повідомляли, що Світлана Тарабарова зреклася рідної людини і не стрималася через Регіну Тодоренко.