Діти і дорослі зможуть не тільки зробити зарядку разом з зірками і навчитися новим вправам від вчителів фізкультури, а й підняти собі настрій.

Фізкультура допомагає піклуватися не тільки про фізичне здоров'я, а й про ментальне. Вона важлива як для дорослих, так і дітей. Адже саме завдяки активному способу життя ми відчуваємо себе краще. Щоб уроки проходили веселіше, рух Олександра Педана "Джуніор", Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) за підтримки Міністерства освіти і науки України організували серію зіркових онлайн-уроків фізкультури.

Олександр Педан. Фото: Instagram
Олександр Педан. Фото: Instagram

Вже цього тижня діти зможуть позайматися спортом разом із зірками Нового каналу-ведучою проєкту "Аферисти в сітях" Оленою-Крістіною Лебідь і актором Improv Live Show Володимиром Шумком.

Олена-Крістіна Лебідь стане учасницею онлайн-уроку фізкультури у вівторок, 3 травня, об 11:00 – це буде заняття для учнів старшої школи. А позайматися разом з Володимиром Шумком учням початкової школи можна буде в четвер, 5 травня, о 10.00.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Леся Нікитюк і Володимир Шумко, фото: Новий канал
Леся Нікитюк і Володимир Шумко, фото: Новий канал

Зазначимо, що наречена Павла Розенка всіма способами підтримує українців і ЗСУ. Однією з останніх її публікацій в Instagram є відео військовослужбовців, які їдуть в машині під пісню з "Мисливці за привидами".

"Ой, ну красссссавчики!!!🤩 Їдуть на полювання!!!🎯 🎯 🎯 (дивитися зі звуком🎶 💪) орки, готуйте свій рідкий переляк!!!" - написала Олена-Крістіна.

У коментарях українці захоплюються нашими військовими:

"Без гумору нам не вижити. Молодці хлопці", "Найкращі", "Вдалого полювання", "Ай хлопці молодці", "Всі орки вже пишуть заповіти хана їм, а ви красунчики продовжуйте в тому ж дусі, слава Україні", "Мисливці! Чудесного вам полювання! Більше вам трофеїв!"...

Нагадаємо, що Олена-Крістіна Лебідь розповіла, як закарпатські митці допомагають ЗСУ: "Тепер у мене буде свій...".

Раніше ми повідомляли, що зірка "Аферисти в сітях" Олена-Крістіна Лебідь показала, від кого отримує подарунки у час війни:"зроблений з любов'ю".