З початку війни Оля Полякова майже одразу взялася допомагати українцям у боротьбі з окупантами путіна. Звичайно, робить вона це способом, який доступний саме артистам - дає концерти і виручені кошти відправляє на потреби України.

Вона дала інтерв'ю виданню "УНІАН" в якому розповіла, де її застала війна, що вона відчувала, коли виконувала гімн України на благодійному футбольному матчі, як ставиться до опальних зірок і якою бачить Україну після нашої перемоги.

Оля. Полякова. Фото: скрін youtube
Оля. Полякова. Фото: скрін youtube

Полякова розповіла, що 24 лютого близько 5 ранку вона прокинулася від двох вибухів.

"Не зрозуміла, що це було. Вони були далеко, глухі, але, тим не менш, змогли мене розбудити. Вже за годину до мене в кімнату прийшла няня з моїми дітьми і сказала страшні слова: "Оля, вставайте, почалася війна". Так ми дізналися про війну."

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Через те, що "Королева ночі" висвітлювала правдиві події війни, її заблокували в Instagram, адже росіяни так не хочуть знати ту правду, яку від них намагається приховати путін.

"Як можна дізнатися правду і після цього відчувати себе людьми? Залишається тільки або переходити на нашу сторону і захищати нас, або повіситися. Ні того, ні іншого вони робити не хочуть, тому легше не знати",- переконана Полякова.

Оля Полякова, кадр з відео
Оля Полякова, кадр з відео

У Олі є родичі в рф, але вона каже, що не спілкується з ними. Тільки двоє друзів звідти написали їй, запитали про самопочуття і запропонували допомогу. А ось родичі ніяк не проявилися.

"Сьогодні нам не потрібно думати про те, як нам спілкуватися або не спілкуватися, зараз нам потрібно зрозуміти, як вижити і вціліти", - каже подруга Маші Єфросиніної.

Оля Полякова і Маша Єфросиніна, скріншот з відео
Оля Полякова і Маша Єфросиніна, скріншот з відео

Оля Полякова особисто знайома з Володимиром Зеленським, але безпосереднього зв'язку з ним не має і пише йому лише в соцмережах слова подяки і підтримки.

"Сьогодні ми всі разом. Президент - разом з народом, а народ - разом зі своїм президентом. І це - сила. За цей час він показав себе, як неймовірний лідер, Воїн світла зі сталевим характером, силою і жагою до свободи, жагою бути зі своїм народом."

Володимир Зеленський, фото: "НикВести"
Володимир Зеленський, фото: "НикВести"

Нагадаємо, що Оля Полякова відреагувала на судові погрози Оксани Білозір і пригадала їй скандал з незаконною будівлею.

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова публічно "опустила" Філіпа Кіркорова за підтримку війни в Україні.