30 квітня 2022 року до України приїхала голлівудська актриса Анджеліна Джолі. Своїм візитом вона змусила плюватися отрутою всіх путінських собак типу Тіни Канделакі.

"Лара Крофт" відвідала Львів і зайшла випити кави з круасанами в популярний український заклад. І цей її візит вже встиг обрости жартами, адже на візит зірки такої величини ніяк не відгеагував хлопчик, який сидів за столиком в навушниках.

Юліан і Анджеліна Джолі
Юліан і Анджеліна Джолі

Цього юнака знайшли журналісти програми "Сніданок з 1+1" і взяли у нього інтерв'ю. Тепер всі дізнаються, чому він не відреагував на Джолі і що його так захопило в телефоні.

Анджеліна Джолі у Львові, скріншот з відео
Анджеліна Джолі у Львові, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Хлопчика звуть Юлік (Юліан) і йому 14 років, він закінчує 8 клас і живе у Львові. Того дня Юлік опинився у кав'ярні "Львівські круасани" випадково: він їхав забирати колесо до свого велосипеда, маршрутки довго не було, тому хлопець вирішив зайти на пару хвилин до кав'ярні.

"Я сів за столик і краєм вуха почув, що хтось розмовляє англійською. Подумав, що якась інтернет-знаменитість... Якось не помітив. Я побачив її, але не зрозумів хто це, не впізнав."

Юлік бачив багато фільмів з Анджеліною, але каже, що в житті вона зовсім інша, дуже красива.

Юліан, який не помітив Анджеліну Джолі
Юліан, який не помітив Анджеліну Джолі

У момент, коли зайшла Джолі, він якраз слухав музику і гортав стрічку в Instagram. Після він пішов, нічого не підозрюючи.

"Я коли приїхав додому, то мені мама показала це відео і сказала, що я став популярним. Я їхав додому півгодини і за цей час став популярним у всіх пабліках".

Юлік думав, що це сон, але наступного дня отримав десятки повідомлень, дзвінків від рідних і друзів. Хлопець тепер збирає фото-меми про себе і не ображається на гумор.

"Людям весело, нема на що злитися", - з посмішкою каже львів'янин.

Він багато читає, добре вчиться, малює і мріє стати тревел-блогером.

Нагадаємо, що вибрала Анджеліна Джолі у "Львівських круасанах": співробітники закладу "злили" переваги Лари Крофт.

Раніше ми повідомляли, що росіяни образилися на Анджеліну Джолі у Львові і заслали до своїх військових Петросяна: "Старий боїться путіна".