Відома українська співачка Настя Каменських показала, як її балує її чоловік Олексій Потапенко. Знімком знаменитість поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Знаменита пара Настя Каменських і Потап ще за кілька днів до російського вторгнення в Україну поїхали у відпустку в Іспанію. Незважаючи, що зірки знаходяться закордоном вони по максимуму допомагають рідній країні в цей складний період. Настя Каменських періодично виступає на благодійних концертах і розповідає світу і ситуації в Україні. Незважаючи на завантажений графік пара знаходить час і для самих себе і, звичайно ж, для романтики.

Настя Каменських. Фото: Instagram
Настя Каменських. Фото: Instagram

Так, Настя Каменських показала шанувальникам, як її радує Потап. Вона опублікувала на своїй сторінці фото букета з червоних і синіх маків. Судячи з усього це один з улюблених квіток виконавиці, адже вона вирішила показати його шанувальникам і публічно подякувала Потапу за такий милий сюрприз.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Спасибі коханий за маки", - підписала фото Настя Каменських.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко порівняла ставлення росіян і українців до благ цивілізації: "Трохи відсталенько тут у вас".

Також наш портал інформував, Тіна Канделакі і Рогозін бурхливо відреагували на візит Анджеліни Джолі в Україну: одну нудить, а другий кличе в Донецьк на "пиво і горілку".

Крім того, наш портал повідомляв, легенда "Танці з зірками" Катерина Кухар відзначила своє професійне свято в Норвегії: "Підтримує Україну".