Зірка "Дизель шоу" Єгор Крутоголов долучився до допомоги Україні та порятунку життів. Він звернувся до світу з проханням надати автомобілі швидкої допомоги. Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Єгор Крутоголов звернувся до миру і до громадян України, які перебувають закордоном. Він закликав допомогти рятувати життя людей, які перебувають в Україні. Актор зазначив, що в країні не вистачає автомобілів швидкої допомоги і громадяни, які зараз закордоном можуть посприяти тому, щоб кількість таких машин у в Україні збільшилася.

Єгор Крутоголов, фото: Instagram
Єгор Крутоголов, фото: Instagram

"Зараз в Україні існує проблема швидких карет, але є люди за кордоном і організації, які готові передати безоплатно карети, або продати зі знижкою, але не знають кому можна довіряти. Ось організація @aptekapodorozhnyk, якій можна довіряти, яка може забезпечити прийом, ремонт, доставку карет швидких до того місця, де вони потрібні. Разом переможемо", - розповів Крутоголов.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Діма Комаров зі "Світу навиворіт", побачивши звірства окупантів у Харкові, різко осадив мовчазних росіян і їх владу: "Немає виправдання".

Також наш портал інформував, Тіна Канделакі і Рогозін бурхливо відреагували на візит Анджеліни Джолі в Україну: одну нудить, а другий кличе в Донецьк на "пиво і горілку".

Крім того, наш портал повідомляв, Сергій Притула похвалився масштабами закупівлі бронежилетів і шоломів для ЗСУ - Маша Єфросиніна оцінила: "пишаюся неймовірно".