Знаменитий ведучий популярних українських шоу "Співають всі!" і "Маска" на телеканалі "Україна" Володимир Остапчук опублікував на своїй сторінці в instagram зворушливий ролик, яким показав наскільки сильна і прекрасна нація українців.

Володимир Остапчук поділився історією однієї українки. Будучи медсестрою в Лисичанську дівчина стала однією з багатьох жертв російської агресії. На війні вона втратила ноги. Втім, дівчина не здається і вже встигла відіграти весілля. На відео можна побачити наскільки щаслива пара, незважаючи на все, що їм довелося пройти.

Вова Остапчук. Фото: скрін youtube
Вова Остапчук. Фото: скрін youtube

Ведучий зазначив, що дівчина справжній приклад сили українського народу, адже після такого потрясіння вона не просто тримається, а показує просто неймовірний характер. Вона вже готується до протезування, тому незабаром зможе пересуватися самостійно.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Медсестра з Лисичанська, яка втратила ноги на війні, зіграла весілля у Львові. Вже готується до протезування і приймає ваші вітання. Любов переможе", - прокоментував Остапчук.

Раніше інформаційний портал Знай писав, Ектор Хіменес-Браво з "МастерШеф" за 2 місяці війни нагодував тисячі українців і не збирається зупинятися: "До перемоги!".

Також ми повідомляли, українці знайшли схожість між Христиною Гірник і Анджеліною Джолі-Вова Остапчук щасливчик: "Була б не проти..."

Крім того, наш портал писав, Діма Комаров зі "Світу навиворіт", побачивши звірства окупантів у Харкові, різко осадив мовчазних росіян і їх владу: "Немає виправдання".