Поліна Логунова вперше прокоментувала розлучення з українським актором Дмитром Ступкою. Вона розповіла, що вони не зійшлися характером і зараз у неї новий наречений. Цим вона поділилася в програмі "Зірковий шлях".

Поліна Логунова розповіла, що роз'їхалася з Дмитром Ступкою в січні. За її словами вони не зійшлися характерами і розповіла, що навіть автомобілі у них були різні і кожен купував їх собі сам.

Поліна Логунова, скріншот: YouTube
Поліна Логунова, скріншот: YouTube

Зараз у Поліни Логунової новий наречений Джордж. Вона зазначила, що зараз живе в його будинку, але не виключає, що незабаром вони облаштують собі нове сімейне "гніздечко".

Також колишня Ступки заявила, що в колишніх відносинах вона заробляла більше, що, мабуть, її не влаштовувало. Але цього разу, як вона сама заявила, її наречений вміє робити гроші.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"У нього міжнародна маркетингова компанія, у нього кілька офісів є в різних країнах. Це не шоубізнес, це бізнес. Гроші він вміє заробляти", - поділилася Логунова.

Користувачі мережі припустили, що причина розставання зі Ступкою може ховатися не в різних характерах, а саме в питанні фінансів.

"Знайшла багатше, ось і вся відповідь", - написали в коментарях.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше Знай писав, Степан Казанін з "Квартал 95" показав героїв, які забезпечують українським захисникам надійний тил: "Це не межа".

Також ми писали, Макс Барських поставив на місце російських пропагандистів через наклеп про нього: "Проблеми з розумовими процесами".

Нагадаємо, Катя Осадча показала маленького українця, який пройшов крізь два місяці пекла в Маріуполі: "Вибачте нас, діти".