Відома українська співачка Наталія Могилевська, яка з перших днів війни допомагає і підтримує українців, показала "голос ЗСУ" - захисника, який захопив її своїм співом. Відео зірка опублікована на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Наталія Могилевська захопилася звичайним українським захисником, який на лінії фронту піднімає дух товаришам, виконуючи українські пісні. Також серед них зірка почула і свою, тому вирішила ближче познайомиться з чоловіком.

Наталя Могилевська. Фото: скрін youtube
Наталя Могилевська. Фото: скрін youtube

Могилевська зазначила, що він захищає країну разом зі своєю дружиною і у них двоє діток. Співачка назвала захисника "голосом ВСУ", що не дивно, адже його вокал пробирає до мурашок, незважаючи на те, що він не професійний виконавець, а просто любитель.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"Перший раз я почула в його виконанні Гімн оборони України "Браття Українці". Я відчула гордість! Як талановиті хлопці наші! Потім мені прислали відео, на якому він співає мою пісню "Я кажу ні, жахливій цій війні". Я відчула щастя! На передовій наш Герой співає мою пісню!",- розповіла співачка.

Раніше інформаційний портал Знай писав, Макс Барських поставив на місце російських пропагандистів через наклеп про нього: "Проблеми з розумовими процесами".

Також наш портал писав, Даша Астаф'єва, яка з головою поринула у волонтерство, звернулася до шанувальників: "Втомлююся від добрих справ".

Крім того, ми писали, Володимир Остапчук в одному відео показав наскільки сильна і прекрасна нація українців: "Любов переможе".