Відомий український ведучий, зірка Нового каналу і блогер Олександр Педан має значну армію шанувальників, яку частенько радує цікавими постами в соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 640 тисяч людей.

Олександр Педан в інтерв'ю для Нового каналу розповів, як його діти сприйняли новину про початок війни і чим зараз займаються. Варто нагадати, що у телеведучого є 5-річний син Марік і 17-річна донька Лера.

Педан з сім'єю, фото з Instagram
Педан з сім'єю, фото з Instagram

Багато українських дітей важко переживають сьогоднішні події, на деяких війна залишила відбиток і повністю перевернула свідомість. Педан поділився власним досвідом, як розмовляти з дітьми і підтримувати їх у воєнний час. Телеведучий зізнався, що відверто відповідав на кожне питання маленького сина, тільки на єдиний він не знайшов, що сказати - "Чому росіяни нападають Україну?". А в цілому, Марік все прекрасно розуміє.

Старша донька Олександра більш болісно переживала ситуацію. Педан поділився, що вона часто лежала і плакала. Але зараз, через деякий час, вона трохи відійшла і навіть зайнялася пошуком відповідного для себе університету.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

"З перших днів ми говоримо з Маріком і пояснюємо все, як є. Діти все розуміють. Лєрі ще складніше було сприйняти ситуацію. Я скажу, що навіть гірше, ніж Маріку. Зізнаюся, траплялися моменти, коли донька просто лежала і плакала. Вона довше відходила. Зараз активно займається вибором університету. Її завдання – зрозуміти, куди вона хоче... " - поділився Педан.

Педан з донькою, фото з Instagram
Педан з донькою, фото з Instagram

Телеведучий радить максимально завантажити дітей справами і захопленнями, таким чином вони зможуть відволіктися від поганих думок. Також він рекомендує налаштовувати їх на краще, світле майбутнє, де немає війни і руйнувань.

"Я не хочу, щоб цих діток називали потім, як наших бабусь та дідусів, "дітьми війни". Щоб вони не почувалися знедоленими. Хочу, щоб вони були "діти майбутнього", "діти України", "діти нашої перспективи". Повірте, вони будуть ними! Будуть кращими! Треба не згущувати фарби, а говорити позитивні речі, налаштовувати їх на щасливе майбутнє", - порадив Педан.

Олександр Педан, фото: Instagram
Олександр Педан, фото: Instagram

Нагадаємо, колега Притули Педан показав кота з Бучі, що вкрав увагу на тлі розбитої техніки: "У цьому світі..."

Як повідомляв Знай.uа, співачка Наталія Валевська разом з дядьком Жорою і Сашею Педаном відвідала поранених бійців ЗСУ: "Це величезне кохання"

Також портал Знай.uа писав, що друг Олі Фреймут Олександр Педан показав, як готує свою доньку до ЗНО: "Батя року"