Знаменитий український співак Святослав Вакарчук розповів, що за минулий тиждень об'їхав всю лінію фронту, де поспілкувався і підтримав українських захисників. Він зазначив, що підготовка і настрій бійців на вищому рівні. Про це він розповів на своїй сторінці в instagram.

Святослав Вакарчук розповів, що минулого тижня об'їхав всю східну лінію фронту, де зустрівся з бійцями п'яти бригад і зробив висновок, що українські захисники дуже мотивовані і налаштовані на перемогу.

Святослав Вакарчук. Фото: скрін youtube
Святослав Вакарчук. Фото: скрін youtube

"Провели десятки зустрічей. Основний висновок: наші Збройні Сили неймовірно круті. Заряджені, мотивовані і хоробрі. Вони зупинили ворога, який перевершував їх у кількості живої сили і техніки", - розповів музикант.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Музикант додав, що всі бійці ЗСУ, включаючи командування дуже професійні, вони знають свою справу і ведуть Україну до перемоги.

"Все - від солдатів і сержантів до старших офіцерів - розуміють вони. Розуміють кого і що захищають. Вони готові воювати, готові йти до кінця. А головне - готові перемагати! І обов'язково переможуть. Не маю в цьому жодного сумніву", - поділився Вакарчук.

Раніше Знай писав, Тіна Кароль похвалилася своєю "Джавеліною", українці не можуть приховати захват: "Сувора і хоробра".

Також наш портал інформував, Оля Полякова розповіла про своє біженство з двома дітьми до Франції і реакції українців: "Війна всіх зрівняла".

Нагадаємо, Степан Казанін з "Квартал 95" показав героїв, які забезпечують українським захисникам надійний тил: "Це не межа".