Українська співачка Ірина Федишин змінила мікрофон на лопату і як багато українців вирушила садити картоплю. На своїй сторінці в соцмережі instagram вона поділилася невеликим фотозвітом.

Ірина Федишин зізналася, що цього року її сім'я не планувала займатися городом і садити картоплю, втім, з початком війни все змінилося. Вона зазначила, що посадила овоч про всяк випадок.

Ірина Федишин, скрін з instagram
Ірина Федишин, скрін з instagram

"А я вже посадила картоплю. Цього року посадка не планувалася, навіть мама сказала, що більше садити не будемо. Але війна змінила всі плани... дай Бог, щоб тої картоплі було вдосталь і ми могли його купити. Але час такий, що потрібно садити і не тільки для себе, але і щоб з іншими поділитися", - розповіла співачка.

Федишин пожартувала, що напевно тільки українці настільки сильна і смілива нація, яка може садити город, коли над головами літають ворожі літаки і ракети.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

"Український народ вміє і воювати, і співати і город садити! Україну не лякаєш! Бомби будуть летіти, а ми будемо город садити", - додала Федишин.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Микита Добринін подарував синові іграшкову версію "Мрії", не забувши про те, як окупанти зруйнували справжній літак: "Назавжди".

Також наш портал писав, Степан Казанін з "Квартал 95" показав героїв, які забезпечують українським захисникам надійний тил: "Це не межа".

Крім того, наш портал інформував, зірка "МастерШеф" Євген Клопотенко розповів, як провів три найкращі дні За час війни: "І вам раджу".