Війна в Україні триває вже понад 65 днів, воїни ЗСУ продовжують героїчне стримування російських окупаційних військ на великій ділянці наших територій.

Якісь міста досі знаходяться в небезпеці, проте вже зовсім скоро, про що заявляють військові експерти, політики і світові лідери, ситуація почне швидко змінюватися в кращу для нас сторону. Швидше за все, ми дочекаємося звільнення Луганської та Донецької областей, які протягом восьми років були в лапах президента росії путіна.

Розстріляні армією рф авто, війна в Україні
Розстріляні армією рф авто, війна в Україні

Війна триває, як триває і життя. Голова Кіровоградської обласної державної (військової) адміністрації Андрій Райкович опублікував у себе в Telegram-акаунті хорошу новину. Справа в тому, що українка Ірина Терещенко завоювала бронзову медаль у нелегкій боротьбі на дистанції 200 метрів комплексним плаванням - на Літніх Дефлімпійських іграх у Бразилії.

"Тренує спортсменку одна з тренерів української збірної, заслужений тренер України Олена Кузнікова. Вітаємо наших славних дівчат! І чекаємо чергових перемог!", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Ірина Терещенко, фото: Telegram
Ірина Терещенко, фото: Telegram

Чоловік також практично щодня розповідає всій Україні про те, скільки малюків народжується в лікарнях Кропивницького та області. Відомо, що в цьому регіоні знаходиться близько 60 тисяч біженців з інших областей.

Нагадаємо, Дар'я Білодід "вилаяла" себе за програш на чемпіонаті Європи: "Ненавиджу, поганий результат"

Як повідомляв "Знай.ua", 63-річна бабуся хизується "розірваним" пресом в зухвалому бікіні: позаздрить будь-яка студентка

Знай.ua писав, Зірка "Динамо" Олександр Караваєв не стримав сліз, заговоривши про воїнів ЗСУ, що захищають наші землі, на солов'їній: "Захищають нашу Землю"